wannabebrit.blogg.se

Wine and cheese

Kategori: London 2013-2014

Hallå! Snart ska jag åka till skolan för Wine and cheese och träffa andras värdfamiljer. Should be fun! Efter det så tror jag att klassen ska göra någonting men är inte helt säker. Bilder ska komma upp på denna blogg det är bara att jag inte har använt kameran någonting sedan jag kom hit. Men imorgon ska jag till London, as one does, och då kommer jag fota som en galning so stay tuned!

Jag vill prata med folk

Kategori: London 2013-2014

på ett non creepy sätt.
Okej, så bara för att jag vet att i alla fall några av er vill veta så får resten av världen också ta del av denna underbara information om hur ni kan komma i kontakt med mig.
 
Adress till min värdtant:
Lovisa Ahlsved Tidén 
75 Norbiton Avenue
Kingston upon Thames
KT13QY
England
 
Mitt skypenamn: 
Littelmissgiggle (Ja, jag vet att det är felstavt på little... och nu går vi vidare)
 
Mailadress:
loviisa_tiden@hotmail.com
 
Facebook funkar alltid och antagligen det säkrast och snabbaste sättet att få kontakt med mig men vore trevligt att få lite brev någon gång ibland också, hint hint. 
 
Mitt mobilnummer kommer inte funka och jag vet att ingen av er vill ens testa at ringa då det komemr kosta en miljon kronor men vill bara säga det skriftligt att, RING INTE TILL MIG då jag kommer ha ett engelskt nummer från och med imorgon.
 
Längsta inlägget so far. Woop woop. 
 
Puss
 

STOLT

Kategori: London 2013-2014

Tre inlägg på tre dagar. Kan bara säga en sak om det, jag är stolt över mig själv. Att jag har klarat det såhär långt är helt otroligt och jag vill tacka alla som har följt med på denna långa tre dagras resan. Det betyder mycket för mig. Jag älskar er och hoppas att ni fortsätter följa min utveckling så hörs vi imorgon.
 
Puss puss

Första skoldagen avklarad

Kategori: London 2013-2014

Första skoldagen är avklarad och det kändes som om man gick om ettan. Seriöst, man hade ett informationsmöte om skolan och sen i klassen så gjorde man namnlekar med sitt namn och ett djur på samma bokstav. That's sooo last year ;). Nemen första intrycket av klassen var bra och självklart är det mer tjejer än killar men tjejerna verkar roliga och snälla. Efter namnleken så gick vi runt i skolan och sen i Richmond. Det känns overkligt att tänka att jag ska faktiskt bo i London i 10 jävla månader. Sjukt. Sen gick jag och tre andra tjejer till olika affärer och starbucks och nu så sitter jag här i mitt rum högst upp i huset och skriver detta. Ledsen om det här inlägget blev tråkigt och attt ni somnade mitt i men jag lovar att inte alla inlägg kommer bli, och sen gjorde jag det här... och sen gjorde jag det här stuket. 
 
Nu ska jag ner och vara social.
 
PUSS PUSS

Framme i London and loving it

Kategori: Jag och min värdtant

Nu har jag anlänt till London eller Kingston upon Thames to be exact. Jag har packa upp vilket tog, skojar inte, en timme men nu är allt i sin ordning och jag måste bara säga att jag gillar mina värdtant och hennes familj väldigt väldigt mycket. De är lovely and absolute bonkers! Lite nervös inför imorgon för första dagen i skolan men som Estrella (värdtanten) sa it'll go great! 
 
Mer detaljer imorgon om det är någon som är intresserad. 
 
PUSS PUSS