wannabebrit.blogg.se

Promenad & Fika.

Kategori: London 2013-2014

Hallå,
 
Rubriken talar för sig själv då det är detta jag har gjort under dagen men Kristin. Vi gick först en timmes promenad och sen åkte vi till Richmond för lite afternoon tea som sedan blev fika med te och en helt okej cheesecake. Ska kanske titta på Thor 1 nu då jag och några kompisar imorgon ska se Thor 2 när den har premiär. Exciting stuff!
 
Puss puss
 
 
 

Lugnet före stormen

Kategori: London 2013-2014

Yo my bros, how are you all? Jag mår prima ballerina fast vädret är grått och regnigt. Imorgon ska det komma en storm till södra England så vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, vi får se vad vädret har att bjuda på, kanske bara stannar hemma och tittar på film men vi får se. Igår var jag och Josefinx2 på oxford street och jag köpte tre tröjor. Detta är det mesta jag köpt på hela tiden jag har varit här på en gång. Det var från den billiga och fina Primark och jag har kommit framtill att jag gillar kragar. Efter oxford street åkte vi hem och sov i en timme för att sedan äta en helt okej god fish and chips från Whitton där Josefin bor.
 
Idag har jag inte gjort mycket förutom köpt ett par high waisted jeans och sovit lite och ätit choklad. Vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av dagen men fundrar på att gå en promenad. Kanske det, vi får helt enkelt se. Här kommer alla mina köp från igår och idag! 
 
Ett roligt kort i en bokaffär. 
 
Tröjorna jag köpte:
 
 
 
 
Fick inge bra bild på byxorna men tänk ett par svarta high waisted jeans. 
 
Cheerios 
 

Skola, Westfield & Höstlov

Kategori: London 2013-2014

Tjenare bloggen.
 
Nu ska jag ge er en uppdatering på mitt liv här i London. Jag har gått i skolan har ganska mycket skolarbete med prov och inlämningar i en jämn mängden, sådär 2-3 varje vecka de senare veckorna. Kul kul. Men annars har mitt liv varit ganska ointerssant utom när jag och Johanna åkte till Westfield, vilket är ett av de största shoppingcentern i Europa. Det var väldans roligt och jag shoppade en kjol och sedan åt vi på en grym restaurang som heter Giraffe, det blev ingen sushi vilket jag är lite besviken på men LIVET GÅR VIDARE. Sen så åkte vi till soho och gick runt lite och så fikade vi på pret efter det. En toppen dag om du frågar mig!
 
 
Lite bilder på denna underbara dag är allt ett måste så här har ni:
 
 
Den underbara maten på Giraffe
SOHO
 
På vägen hem över bron Charing Cross
Das kjol jag köpte, lite konstig bild men det får ni leva med. 
 
Snart är det höstlov allihopa och det ska bli sååååå skönt att slippa skolan för en vecka och gå runt i London på dagarna! Ska sluta lova att jag ska uppdatera mer så vi får se hur det blir på den fronten men förhoppningsvis lite mer då jag faktiskt är ledig på kvällarna och inte riktigt har någon ursäkt till att inte uppdatera. Håll utkika allihopa, hur många ni nu är som fortfarande orkar bry er om att titta på denna blog. 
 
Men puss puss på er alla
 
 

SJUK

Kategori: London 2013-2014

Med bara två veckor till höstlov (!!) passade det tydligen med att bli småsjuk... Men jag ska inte klaga för imorgon ska jag till London och shoppa. Och sen ska jag och Johanna åka till Westfield och äta sushi! Förlåt för att uppdateringen inte är så bra men jag orkar inte just nu. Mycket plugg. Men jag halvt lovar att på höstlovet så ska jag ta mycket bilder och skriva lite mer. 
 
Puss 

Hello internet

Kategori: London 2013-2014

Jag har inte bloggat sedan 22/9 and I'm sorry about that but I have done NOTHING intresting! Jag har gått i skolan och umgåtts med kompisar. Quite broing for you to know don't ya thing. Men lovar att någon gång jag har tid så kommer lite bilder från camden market och lite mer från flera veckor sedan. 
 
PUSS